Hagstens

Opdræt af den Norske Skovkat

Opdateret:

June 13, 2022

Hagstens

Opdræt af den Norske Skovkat

Om Hagstens Opdræt

Informations of the breeding Hagstens

DK Hagsten´s Festival, NFO w 62

Jeg har opdrættet den Norske Skovkat siden 1990. Jeg købte i 1989 min første Norske Skovkat: DK Mr. Bogart Tigris. Derefter en hunkat, som i mange år var min grundstamme i opdrættet: DK Torghatten´s Rose-Marie. Efter er fulgt gennem årene: DK Fjeldkatten´s Einstein, S*Gerda´s Dubonnet, DK Spicaway´s Dranella & Sheila, S*Zygot´s Grym, DK Sleipner´s Amalie, S*Astro, S*Bråkmattergatan´s Lotta & DK Tigicat´s Herbert og S*Pranas Aadi. Derefter har jeg haft en periode uden kæledyr, men savnede alligevel at have kat. DK Smedegaards Sif flyttede ind, men hun manglede selskab, og så dukkede S*Zygots Marsmallow op hos Annika Berner.

Jeg opdrætter ud fra standarden for Norske Skovkatte med fokus på forædling af de racetypiske egenskaber som tufser, snesko, størrelse / robuste, men frem for alt; kærlige og familiære Norske Skovkatte.


For mig er katte først og fremmest min families kæledyr! Derfor betragter jeg ikke mine katte og killinger som show-  eller avlsdyr, men som familiens kæledyr.

Jeg har killinger til salg - både til avl, kæl og udstilling, født d. 18.05.2022. De kan flytte hjemmefra fra d. 10.08.2022


Du er altid velkommen til et besøg hos Hagstens.dk

side info

© 2010 Linda Hagsten Karlsson | Template design by Andreas Viklund